Başkan Çalık yıkıma başladı

Karamürsel Belediyesi resmi sayfası tarafından yapılan açıklamada, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama; Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Çalık, Ereğli Mahallesi Funda Sokak No: 7 adresinde bulunan, yıllardır kaderine terk edilen ve çökme riski taşıyan metruk binanın yıkımı için göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalara başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta, bu çalışmalar sonuç verdi ve Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından yıkım kararı çıktı. Kurban Bayramı öncesinde yıkım işleminin yapılması için ekiplere talimat veren Başkan Çalık, ilçe halkı tarafından büyük takdir topladı. Ereğli Mahallesi sakinleri, sorunları ile yakından ilgilenerek çözüme kavuşturan Başkan Çalık’a teşekkür etti.

Başkan Çalık yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz kısa sürede ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Amacımız Karamürsel halkını mutlu etmek, can ve mal güvenliğini sağlamak ve ilçemizi daha estetik bir görünüme kavuşturmaktır. Bu bağlamda Ereğli Mahallemizde bulunan ve tehlike arz eden metruk binanın Kurban Bayramı öncesinde yıkılması için çalışma başlattık. Ekiplerimizle birlikte binanın yıkımını gerçekleştirerek, oluşabilecek herhangi bir tehlikeyi önlemiş olduk," dedi.

Başkan Çalık, Karamürsel’de bulunan bütün metruk binaları yerinde inceleyerek, gerekli işlemleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Karamürsel daha yaşanabilir ve hak ettiği yaşam standartlarına en kısa sürede ulaşacaktır," dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN