Başkan ve Yönetimi İstifa Etti! Karamürsel spor Sahipsiz Kaldı

Karamürselspor'un sahipsiz kalması, ilçe halkı tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Herkesin sessiz kalması ve kulübün durumuna duyarsız kalınması, taraftarları ve sporseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürselspor Sahipsiz Kaldı: Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu İstifa Etti

Karamürsel'in gurur kaynağı olan Karamürselspor, belirsizlik içinde sahipsiz kaldı. 5 Haziran 2024 tarihinde Karamürselspor Kulüp Başkanı Erdin Bilgiç ve yönetim kurulu, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamayla görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular. Paylaşımda, "Onurla ve gururla yürüttüğümüz Karamürselspor kulüp başkanlığından ve yönetim kurulu görevlerimizden istifa ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Bu istifanın ardından, Karamürselspor'un geleceği hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ne kulübe sahip çıkan bir isim var ne de kulübün son durumu hakkında açıklama yapılmış durumda. İlçenin spor camiası ve taraftarlar, kulübün geleceği konusunda büyük endişe taşıyor.

İlçe Halkından Büyük Tepki

Karamürselspor'un sahipsiz kalması, ilçe halkı tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Herkesin sessiz kalması ve kulübün durumuna duyarsız kalınması, taraftarları ve sporseverleri hayal kırıklığına uğrattı. İlçe halkı, Karamürselspor'a sahip çıkılması için çağrıda bulunuyor ve kulübün geleceği hakkında bir an önce çözüm bulunmasını bekliyor.

Karamürselspor'un bu belirsiz durumu, sporcuların ve taraftarların moralini olumsuz etkiliyor. Kulübün sahipsiz kalması, ilçede sporun geleceği için de endişe yaratıyor. İlçe halkı, yetkililerden ve spor camiasından Karamürselspor'a destek olunmasını ve kulübün eski günlerine dönebilmesi için adımlar atılmasını talep ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Engin | 14 Temmuz 2024 01:00

    Arkadaşın biri Erdim Bilğiç istifa edince sıkıntı yok nede olsa akp dedi İstifa ederse etsin dedi Ahmet Çalık sahip çıkar dedi Buyrun meydan burda Karamürsel sporda burda icraat bekliyoruz

BUNLARA DA BAKIN