Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

Karamürsel'de Balık Festivali Coşkusu: Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de Balık Festivali Coşkusu: Binlerce Kişi Balık Ekmek Yedi, Ayşegül İnanç ile Eğlendi

Karamürsel, 16. Balık Festivali ile unutulmaz bir akşam yaşadı. Ereğli Mahallesi sahilinde düzenlenen etkinlikte, binlerce vatandaş önce balık ekmek keyfi yaşadı, ardından ünlü sanatçı Ayşegül İnanç'ın şarkılarıyla coşkulu anlar geçirdi.

Karamürsel Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen festivalde, 9 bin kişiye balık ekmek ikram edildi. Festival, balık sezonunun başlaması öncesinde, av yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihinden önce düzenlenerek, halkın deniz ürünlerine olan ilgisini pekiştirdi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, geçirdiği ameliyat nedeniyle etkinliğe katılamadı ancak Başkan Yardımcısı ve Başkan vekili İlkay Kaya, Çalık'ın selamlarını ileterek sahnede belediye adına konuşma yaptı.

İlkay Kaya, “Öncelikle bu etkinlikte gece gündüz demeden halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni av sezonunun ilçemiz ve ülkemiz için bol ve bereketli geçmesini temenni ediyorum,” diyerek dileklerini sundu.

Kaya'nın konuşmasının ardından, sahneye çıkan Ayşegül İnanç, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. İnanç, seslendirdiği şarkılarla sahneyi coştururken, izleyiciler de gece boyunca keyifli anlar yaşadı. Festivale katılan vatandaşlar, hem Karamürsel'in geleneksel balık lezzetini tatmanın hem de müzikle dolu bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Karamürsel'de her yıl düzenlenen Balık Festivali, deniz ve balıkçılık kültürünü yaşatmanın yanı sıra, ilçenin sosyal hayatına da renk katmaya devam ediyor. Bu yıl 16.'sı düzenlenen festival, özellikle Ereğli Mahallesi sahilinde toplanan kalabalık ile ilçenin en önemli etkinliklerinden biri olarak öne çıktı.

Belediye ekiplerinin titizlikle hazırladığı ızgaralarda pişirilen uskumrular, Karamürsellilere dağıtılarak balıkçılığın önemine dikkat çekildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN