AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş (79) Vefat Etti
AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Burhan Abiş (79), bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Cenaze Töreni Bilgileri
Evli ve 4 çocuk babası olan Abiş'in cenazesi, yarın öğle namazının ardından Ulaşlı Mahallesi Merkez Camisi'nden kaldırılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'tan Taziye Mesajı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kadim yol arkadaşı, Ulaşlı eski Belediye Başkanımız, değerli büyüğümüz Burhan Abiş'e Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.”
Buber Group ve Karamürsel Tv. Ailesi olarak merhum büyüğümüze Allah (cc) rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Değerli büyüğüm her dönemde ziyaret ettiğim hiçbir zaman siyasi görüş ayrıcalığını dile getirmeyen depremde birbirmize yardım ederek atlattigimiz krizleri hep dayanışma içinde olduk o benim burhan amcamdi çok üzgünüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim yakınlarına sabır ihsan eylesin büyük bir kayıp Kocaeli icin
ALLAH C.C gani gani rahmet eylesin peygamber efendimiz HAZRETİ MUHAMMET A.S.V komşu eylesin.