Çalık, Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Topluyor

Ahmet Çalık, Karamürsel'de Tüm Dengeleri Değiştirdi: Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Toplamaya devam ediyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Ahmet Çalık, Karamürsel'de Tüm Dengeleri Değiştirdi: Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Topluyor

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, belediyecilik anlayışında yaptığı köklü değişikliklerle sadece halkın değil, muhalefetin de takdirini kazandı. Çalık, rant ve reklam odaklı yönetim anlayışını geride bırakarak, hizmet odaklı belediyecilikle bölge gündemine oturdu.

Ahmet Çalık’ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın da belediyecilik anlayışı büyük beğeni topluyor. Yıldızlı’nın, CHP’li Karamürsel Belediyesi’ne kendi şirketine ait 7 iş makinesini tahsis etmesi, özellikle AK Parti’nin güçlü isimleri arasında dahi takdirle karşılandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı yapmış, milletvekili aday adayı ve İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği (İDEBİR) Genel Başkanı Zeki Canşi, Yıldızlı’nın bu hareketi üzerinden kendi partisini ve milletvekillerini eleştirerek, şunları söyledi:

“CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Harun Yıldızlı, 7 adet iş makinesini CHP’li Belediyesine tahsis etmiş. Tebrik ediyorum. İşte dava adamı böyle olunur. Peki ya bizim kallavi AK Partili kimi milletvekillerimiz ne yapıyor, böyle bir davranışı hiç duydunuz mu? Adamlar davalarına sadık. Bizimkiler de sözüm ona nemalanma yarışına girmişler.”

Çalık ve Yıldızlı’nın bu örnek çalışmaları, bölge siyasetinde yeni bir dönemin işareti olarak görülüyor. Halkın beklentilerine yanıt veren hizmetler, Karamürsel'de siyasetin yeniden şekillenmesine neden oluyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Fatma | 28 Ağustos 2024 16:17

    Ahmet Çalık senide rahmetli Muhammet amcayı da çok severim. Sizlerden yıllardır alışveriş yaparım namuslu şerefli adamlarsınız. Harun beyden Allah razı olsun. Benim rahmetli eşim yıllarca belediyelerle iş yaptı. En büyük yolsuzluğun avantanın dönebileceği yere böyle bir önlem alarak yüreğinin güzelliğini bir kere daha gösterdin. Allah anacığına uzun ömür versin. Yanaklarından öperim.

  • Akpınarlı Birol | 28 Ağustos 2024 15:14

    Harun beyden; duyarlı bir davranış. Rahmetli Rafet amcanın Yuvam Akarcaya yaptığı duvarlar yıkılıyor. Harun beyin yıkılan duvarları ’da yapacaktır.

  • Saffet Gülnar | 28 Ağustos 2024 14:01

    Bu yapılan arac parkı genişlemesi kimsenin aklına gelmedi Ahmet başkanı tebrik ediyorum zekice yapılan bir uygulama hizmette sınır lari aştı

BUNLARA DA BAKIN