CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu'nun acı kaybı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu’nun Annesi Aynur Aksu Hayatını Kaybetti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Anıl Aksu'nun annesi Aynur Aksu, uzun süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. İlçede büyük üzüntü yaratan bu acı kayıp, başta Aksu ailesi olmak üzere, Karamürsel halkını derin bir yasa boğdu.

Merhume Aynur Aksu, Karamürsel’in sevilen simalarından ve uzun yıllar ilçede çeşitli görevlerde bulunmuş olan Emekli Fen ve İmar İşleri Müdürü Abdullah Aksu'nun eşi, Aslı ve Akın Aksu'nun annesi ve CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu'nun kıymetli annesiydi. Tedavi sürecinde yakınlarının desteğini alan Aksu ailesi, annelerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Cenaze töreni bugün, ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, merhume Aynur Aksu’nun naaşı Karamürsel Yeni Mezarlık'ta toprağa verilecektir.

Cenaze törenine katılmak isteyenler için Karamürsel terminalinden araçlar kaldırılacaktır. Aksu ailesinin acısını paylaşmak isteyenler, cenaze töreninde bir araya gelecekler.

Karamürsel TV ve Buber Group ailesi olarak, merhume Aynur Aksu’ya Allah’tan rahmet, başta Anıl Aksu olmak üzere, tüm Aksu ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN