Dev Yemek İhalesi: 2 Yıllık 264 Bin Öğün!

Karamürsel ilçesinde bulunan Karamürsel Devlet Hastanesi, 24 aylık yemek hizmeti için dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. Hastane, binlerce hasta ve personelin ihtiyacını karşılayacak devasa bir yemek alım planını duyurdu.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden Dev Yemek İhalesi: 2 Yıllık 264 Bin Öğün!
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan Karamürsel Devlet Hastanesi, 24 aylık yemek hizmeti için dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. Hastane, binlerce hasta ve personelin ihtiyacını karşılayacak devasa bir yemek alım planını duyurdu.


İhale Detayları: 264 Bin Öğün Yemek Dağıtılacak

EKAP üzerinden gerçekleştirilecek ihale kapsamında, 2 yıl boyunca hastanede sunulacak yemek miktarları şöyle:

  • 192 bin adet normal öğün yemek,

  • 12 bin adet diyet yemek,

  • 56 bin adet normal kahvaltı,

  • 4 bin 800 adet diyet kahvaltı.

Toplamda 264 bin 800 öğün ile Türkiye’nin önemli kamu hastanelerinden biri olan Karamürsel Devlet Hastanesi, bu hizmeti alacak firmanın belirlenmesi için süreci başlattı.


Teklifler 30 Nisan’da Açılacak: İşte Son Başvuru Tarihi

İhaleye katılmak isteyen firmaların teklifleri, 30 Nisan 2024 saat 10.30’a kadar Karamürsel Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi’ne iletilecek. İhale aynı gün ve saatte EKAP üzerinden açıklanacak.

Yemek hizmetinin kapsamı ise şu şekilde:

  • Malzeme temini,

  • Yemek hazırlama,

  • Dağıtım ve sonrasındaki tüm lojistik süreçler.


Neden Önemli?

Bu ihale, bölgedeki sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi ve hastane çalışanları ile hastaların beslenme ihtiyaçlarının karşılanması açısından kritik öneme sahip. Aynı zamanda, Kocaeli’deki diğer devlet hastanelerinin de benzer ihalelerle süreci yönettiği biliniyor.

Öne Çıkan Rakamlar:

  • 2 yılda 264 bin+ öğün,

  • Günde ortalama 360 yemek dağıtımı,

  • Diyet ve normal menülerle kapsamlı hizmet.

Bakmadan Geçme