E-K Danışmanlık ve Gayrimenkul dualar ile açıldı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçede yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçede yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Çalık, ilçenin ekonomisine katkı sağlayacak her yeni işletmenin kendileri için önemli olduğunu belirterek, açılışını yaptıkları iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Ahmet Çalık, Erhan Keskin’in Karamürsel’de hizmete sunduğu E-K Danışmanlık ve Gayrimenkul işletmesinin açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada, yeni işletmenin ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve işletmenin Karamürsel’e ekonomik olarak katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Çalık’tan İşletme Sahibine Başarı Dileği

Açılış töreninde konuşan Başkan Çalık, Erhan Keskin ve ekibine bol kazançlar diledi. İşletmenin, ilçedeki emlak ve danışmanlık sektörüne yeni bir soluk getireceğini belirten Çalık, “İlçemizde böyle kaliteli hizmetlerin artması bizleri mutlu ediyor. Erhan Keskin kardeşimizin işletmesinin Karamürsel’e hayırlı olmasını diliyorum. Karamürsel Belediyesi olarak, her zaman esnafımızın ve yeni girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İlçenin Gelişimine Katkı Sağlayacak

Başkan Çalık, Karamürsel’in gelişen bir ilçe olduğunu ve bu tür işletmelerin bu gelişime büyük katkı sağladığını vurguladı.

Açılış töreni, Karamürsel halkının ve yerel iş dünyasının katılımıyla gerçekleşti. Erhan Keskin’in sahibi olduğu E-K Danışmanlık ve Gayrimenkul işletmesi, bundan böyle Karamürsel’de gayrimenkul ve danışmanlık hizmetleri sunacak. Başkan Çalık, ilçedeki esnafa ve yeni iş yerlerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, işletmeye başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN