Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. 'Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz' diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. "Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz" diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

Özellikle Kumyalı mevkiinde oturan vatandaşlar, sahilde ve plajda gece gündüz kavga olduğunu ve güvenliğin kalmadığını ifade ettiler. Son zamanlarda sahil kesiminde karavanların artmasıyla birlikte durumun daha da kötüleştiğini belirten mahalle sakinleri, karavan sahiplerinin sokakta yıkanıp, çamaşır ve bulaşık yıkayarak çevreyi kirlettiklerini, müstehcen davranışlar sergilediklerini ve yetkililerin bu duruma çözüm üretmediğini söylediler.

"Kapımızın önüne karavanlarını park ediyorlar. Bizim çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz var" diyen mahalle sakinleri, çekilen görüntülerle şikayette bulunmalarına rağmen kimsenin ilgilenmediğini ve huzurlarının kalmadığını belirttiler. Birçok sorun yaşadıklarını ve başlarının belaya girmesinin an meselesi olduğunu ifade eden sakinler, "Ne huzurumuz kaldı, ne güvenliğimiz" diyerek yetkililere seslendiler ve acil çözüm beklediklerini vurguladılar.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 8

  • Ibocan | 21 Temmuz 2024 00:12

    Cumhuriyet baş savcısının değişmesi gerekiyo haramiler ile birlikte bunun da gitmesi sart

  • Ömer Faruk | 20 Temmuz 2024 17:41

    Yıllarca Karamürsel plajı için bağırdık çağırdık olmadı 4 tane evimiz var mahallede babamı görmeye mahalleye giremiyorum altinkemer de karavancı gecekondusu oldu sahil görünmüyor fuhuşa kiraya veriliyor emniyet belediye ne iş yapıyor engelliler desen bırakın sahili pazara gidip alışveriş yapamıyor

  • ömer | 18 Temmuz 2024 21:15

    insanlar milyonlarca lira vererek ev villa alıyor sahilde adam 200 binlira verip karavan alıp denizin dibine altınkemer e kumyalıya ereğliye sanki kendi yeriymiş gibi denize 0 hayat yaşıyor istediği gibi alkolünü alıyor istedikleri gibi karavanını saatlik kiraya verebiliyorlar bu karavancılıkdan çıkmış gece kondu muabbettine dönmüş adamlaar çökmüş resmen bunlara bu alanlar tahsismi edildi yoksa ücret alınıyormu belli değil kimin kaldığıda belli değil halk özellikle aileyle gecerken çok tedirgin yollara kadar masa atmış içiyolar dağda bayırda bi yer bulun gitsinler

  • Ebru Yılmaz | 16 Temmuz 2024 21:55

    2 erkek cocugu annesiyim gayet kamuya acik alanda kucaktan kucaga,dudaktan dudaga opusen ciftler yuzunden rahat rahat sahile inemiyoruz ozgurluk adi altinda yapilan bu davranislarin normallestigi Karamursel Eregli de artik cocuklarimi sahile cikartamaz oldum. 8 yasinda ki oglum anne bunlar napiyor diye sordugunda ben utaniyorum. Gidip uyardigimda da 5 dk sonra devam ediyorlar. Gercekten gereken ne ise yapilmali.

  • AHMET | 16 Temmuz 2024 20:27

    Altın Kemerin orada bulunan otoparktaki karavanların kaldırılmasına karşıyım. Eskiden ayyaş takımının ve arabada ne yaptıkları belli olmayan çiftlerin cirit attığı bir yerden ailelerin olduğu ve gezdiği bir yer haline geldi. Bu yorumları yapanların o bölgeden nasıl bir şikayetleri var anlamıyorum. Şehir dışında ve çevresinde yerleşim alanı yok. Kim neden rahatsız olur. Şüpheli bir durum. Yoksa bu yorumları yazanlar bu bölgenin ayyaş takımlarına bırakılmasını isteyenler mi?

  • Gülay | 16 Temmuz 2024 11:14

    Ne güzel yazmışsınız sahiller pislik içinde diye.... Evet zaten ondan yana muzdarip durumdayız. Fakat bizler gazeteye çıplak ve ilişkiye girerken çekilen videolarını da yolladık ama yayınlamamış. Bilmiyorum kız evladınız var mı? Benim var ve akşam balkona çıkaramıyorum, evin perdesini açtıramıyorum. Neden mi ? Kapımın önünde karavanlar ev hayatını umuma açık yaşıyor diye... Şimdi diyeceksiniz bunca pislik içinde bir karavan mı dert oldu. Maalesef oldu! Çünkü kapımızın, penceremizin önünde yapıyorlar her şeyi. Sayın gazeteciler biraz yüzeysel olarak sanırım gazetenin haber yayın ilkeleri nedeni ile konuyu ele almış. Fakat, gerçekten çok ama çok büyük bir sorun.

  • Fatih BAYRAKTAR | 16 Temmuz 2024 10:41

    Pardon ama "rezillik, rezillik" ibaresi ile kayıt altına alınan bu videodaki rezillik tam olarak nerede acaba ? Karavan kullanıcısının üzerine döktüğü suyun ya da bulaşığını yıkadığı suyun çevreye verdiği zarar, plajlarımızdaki kim olduğu belli olmayan tiplerin plajı kullanan az sayıdaki Karamürselli ailelere verdiği zararın yanında hiç bir şey. Plajlarımıza Karamürsel Halkı adım atamaz hale gelmişken oradaki 2 tane Karavanı mı dert ettik ? Keşke tüm sahil karavancılar ile dolsa da birbirine saygıyı, hoşgörüyü bilen ve doğayı sevip koruyan insanlar tarafından kullanılsa plajlarımız.

  • Hatice | 16 Temmuz 2024 05:28

    Yönetici,karar veren koltuktuğunds oturan şahsiyetler popolarını bizahmet kaldırıp çevreyi dolaştıklarında karavan işgalini göreceklerdi ha belki görüp üstüne yatıp gittiği yere kadar gitsin O zaman bircaresine bakarız demişler gibi, Altın Kemer tesislerinin Otoparkının durumuda farksız ,amacı dışında her türlü araç park ettiği yetmemiş gibi Karavan işgali burada da mevcut İlgililer nezaman görevini ifa edecek merakla bekliyoruz

BUNLARA DA BAKIN