Faruk Karatan ve Velvet Band'den Unutulmaz Bir Gece

Müziği ve sanatı kalbinde taşıyan Faruk Karatan ve Velvet Band, sanat yolculuğunda yeni bir durağa daha adım atıyor. 2001 yılından bu yana faaliyet gösteren Velvet Band ile yılların birikimlerini paylaşacakları dolu dolu geçecek bu konserde, Karatan ve Velvet Band Orhan Veli, Sabahattin Ali ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinden oluşan bestelerini Jazz Blues Rock tarzında yorumlayarak sahnede olacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Faruk Karatan ve Velvet Band’den Unutulmaz Bir Gece

Müziği ve sanatı kalbinde taşıyan Faruk Karatan ve Velvet Band, sanat yolculuğunda yeni bir durağa daha adım atıyor. 2001 yılından bu yana faaliyet gösteren Velvet Band ile yılların birikimlerini paylaşacakları dolu dolu geçecek bu konserde, Karatan ve Velvet Band; Orhan Veli, Sabahattin Ali ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinden oluşan bestelerini Jazz Blues Rock tarzında yorumlayarak sahnede olacak.

Bu özel gecede, müziğin büyüsüne kapılmaya ve duyguların en derin noktalarına yolculuk etmeye hazırlanın. Faruk Karatan’ın etkileyici sesi ve Velvet Band’in eşsiz performansıyla harmanlanan bu konser, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Unutulmaz bir gece için 2 Temmuz'da saat 21.30'da Karamürsel'de buluşmak üzere!

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet Nuri | 24 Haziran 2024 12:27

    Karatan'ın çalıştırdığı karavan firmasına bir bakın

BUNLARA DA BAKIN