Feci Kaza: Baba ve 4 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Altınova da yürek yakan trafik kazası! Baba kucağındaki 4 yaşındaki oğlu ile yoldan karşıya geçerken hayatını kaybetti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Alınan bilgiye göre, Yalova-Karamürsel karayolu Yalova istikametinde seyreden 17 yaşındaki ehliyetsiz M.C.K. idaresindeki 41 YU 548 plakalı otomobil, Altınova ilçesi Çavuşçiftliği mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Yıldız (36) ve kucağındaki 4 yaşındaki oğlu Vahit Yıldız'a çarptı. Baba ve oğlu kaza yerinde feci şekilde can verdi.

Kazaya neden olan ehliyetsiz sürücü M.C.K. ve araçta bulunan 3 kişi ise hafif şekilde yaralandı. Baba ve küçük çocuğun cansız bedenleri, otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazeler, otopsinin ardından ailelerine teslim edilerek Şanlıurfa'ya götürüldü. Gözaltına alınan M.C.K. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ahmet Yıldız'ın, rahatsızlanan 11 yaşındaki kızı Ayşe Yıldız'ı Altınova Devlet Hastanesi'ne götürdüğü, tedavinin ardından ailenin minibüsle Çavuşçiftliği mevkiine geldiği ve babanın evine ulaşmak için karayolu kenarında indiği öğrenildi. Baba, 2 çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışırken kaza meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 11 yaşındaki Ayşe Yıldız, babası ve kardeşinin gözleri önünde öldüğünü gördü. Kaza sonrası şoka giren kızın, "Ben şimdi anneme ne diyeceğim" dediği ifade edildi.

Kazanın yaşandığı karayolunun hemen yanında trafiğin daha az olduğu bir araç altgeçidinin bulunduğu, ancak ailenin burayı kullanmak yerine karayolunu tercih ettiği belirtildi. Ayrıca, kazada babasıyla birlikte ölen minik Vahit'in daha önce de bir trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.

Kaza sırasında aracın yanından 150 kilometrenin üzerinde bir hız ile gittiğini söyleyen tır sürücüsü, baba ve oğulun öldüğünü ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN