Polis

Polis Haberleri

Karamürsel'de kan donduran olay!

Karamürsel'de kan donduran olay. 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy bulvarı No:57 adresinde çıkan yangın mahallede büyük panik yarattı. Yangında evde hasta yatalak olan bir kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Ayrıntılar geliyor....

Karamürsel gencecik üç evladını kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi trafik kazasında yaralanan geç kızımız için adeta seferber oldu ama acı haber şimdi geldi.

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yoldan karşıya geçen vatandaş ezildi !

Karamürsel'de korku dolu anlar. Olay Karamürsel  D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel İstikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan panelvanın çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel Emniyet Müdürü Veysel İşleyen gönüllere dokundu

Karamürsel'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla emniyet müdürlüğü personeli engelli bireylerle bir araya geldi.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Karamürsel'de motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'den çıkan düğün otobüsü kaza yaptı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kocaeli’de yol ayrımını kaçıran servis minibüsü sürücü aracı durdurup geri geri hareket etmeye başlayınca arkasında seyir halinde olan otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı      

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Erkek cesedi kıyıya vurdu!

Karamürsel'de deniz kenarına vuran erkek cesedi bulundu.

Terör örgütüne üye olmaktan aranan şahıs yakalandı

‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.    

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Ters şeride koca otobüsü yolun ortasına bırakıp 6 saat trafiği felç etti

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olay bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Olay Kayacık mahallesi, Feneryolu caddesi üzerinde meydana geldi. 77 Plakalı serv

Toplam 1150 haber.