Hatiç, Karamürsel'i salladı

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Hatiç’den Unutulmaz Konser

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen “Hatiç & New Orkestra” konseri, İlhan Çınar Alanında gerçekleştirildi. Karamürselli sanatçı Hatiç ve New Orkestra, ilçe halkına unutulmaz bir şölen yaşattı.

Doyasıya Eğlence

Hatiç, birbirinden güzel şarkıları seslendirerek, konser alanını dolduran Karamürsellileri doyasıya eğlendirdi. Konser boyunca sahne performansı ve samimi sohbetleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Hatiç, Karamürsel’de sahne almayı yıllardır hayal ettiğini belirterek, “Sevgili hemşerilerim, hepiniz hoş geldiniz. Karamürsel’imizin kurtuluşu şimdiden kutlu olsun. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve bize değer veren sevgili Karamürsel Belediye Başkanım Ahmet Çalık ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sanat ve Sanatçıya Destek

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, sanata ve sanatçıya her zaman destek olacaklarını belirterek, sanatçı Hatiç ve New Orkestra’ya göstermiş oldukları performans için teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu. Kaya, konuşmasında, “Sanat ve sanatçının her zaman yanında olacağız. Bu muhteşem gece için Hatiç ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yoğun Katılım

İlhan Çınar Alanında gerçekleştirilen konsere Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Abanoz, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Ünal, CHP İlçe Başkanı Anıl Dinç ve çok sayıda davetli katıldı. Gece boyunca süren konser, Karamürsel halkına unutulmaz anlar yaşattı.

Hatiç'in performansı, ilçe halkı tarafından büyük beğeni toplarken, konser sonrasında sanatçının sevenleriyle buluşup hatıra fotoğrafları çektirmesi etkinliğe ayrı bir renk kattı. Bu özel gece, Karamürsel’in kültürel ve sanatsal etkinliklerinin ne denli önemli ve etkileyici olduğunu bir kez daha gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN