Karamürsel'de Deniz Ulaşımında Kış Tarifesi Başlıyor

Karamürsel'i de kapsayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşımında kış seferleri 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. Karamürsel'den İzmit, Hereke, Gölcük ve Değirmendere gibi ilçelere yapılan deniz seferleri, kış aylarına uygun olarak yeni tarife ile düzenlenecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel’de Deniz Ulaşımında Kış Tarifesi Başlıyor

Karamürsel’i de kapsayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımında kış seferleri 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. Karamürsel’den İzmit, Hereke, Gölcük ve Değirmendere gibi ilçelere yapılan deniz seferleri, kış aylarına uygun olarak yeni tarife ile düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hat 1 kapsamında İzmit, Gölcük, Değirmendere ve Karamürsel güzergahında deniz ulaşımını sürdürecek. Ayrıca, Karamürsel’den Hereke’ye yapılan Hat 2 seferleri de kış tarifesiyle devam edecek. Bu yeni sefer tarifesi, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

Vatandaşlar, kış sefer saatlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden “Vapur Saatleri” linkinden, kdu.kocaeli.bel.tr adresinden ve e-komobil uygulamasından ulaşabilecek.

Deniz ulaşımının önemli bir parçası olan Karamürsel hattı, yeni tarife ile kış aylarında da vatandaşlara kesintisiz hizmet sunmaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN