Karamürsel'de Depo Yangını Korkuttu

Karamürsel merkezde bulunan 4 Temmuz Mahallesi'nde, Yelken Kafe'nin karşısındaki bir depoda çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın, kısa sürede büyüyerek çevrede endişe yarattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de Depo Yangını Korkuttu: Ekipler Müdahaleye Devam Ediyor

Karamürsel merkezde bulunan 4 Temmuz Mahallesi'nde, Yelken Kafe'nin karşısındaki Şimşek Apartmanı altında bulunan bir depoda çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın, kısa sürede büyüyerek çevrede endişe yarattı.

Yangını fark eden mahalle sakinleri, hızla itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, öncelikle çevrede güvenlik önlemleri alarak yangına müdahale etmeye başladı. Yangının yayılmasını önlemek için büyük çaba sarf eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Gazetemize bilgi veren site yöneticisi Işıl Özsöylemez, bina olarak çok mağdur olduklarını binalarının altında bulunan deponun sürekli bir tehlike arz ettiğini konuyu belediye ve yetkililere bildirdiklerini bina sakinleri olarak acil bir çözüm bulunması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini ve konun takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Nur Doğanay | 22 Ağustos 2024 21:05

    10 gün önce belediyeye şikayet edilmiş,uyarılmış..eğer bu yangın gece çıksaydı apartman yok olurdu..bugün yine belediye başkan yatdımcısı ilkay kaya ya olay iletilmiş ..biz bir şey yapamayız,mühürleriz denmiş..belediye bir şey yapamayız demez elimizden geleni yaparız der..milletin canı ,malı bu kadar ucuz mu..size ilginizden dolayı teşekkür ederiz..bu olay yargıya intikal edecek,yaşlılarımız vardı o evde çoğu rahatsız kıllarına zarar gelseydi ne yapardık..elalemin çöplük deposu yüzünden!depo sahipleri de emniyetsizlik,kabalık sebebiyle uzun zaman bu davayla uğraşacaklar..hiç bir uyarıyı dikkate almadılar

  • Kader | 22 Ağustos 2024 15:32

    Ya şimşek deposunu kapatın pislik içinde zamazingolarla dolu kapatın şurayı bi adam vardı kapıda galiba yangını o çıkardı söndürmeye çalışıyodu yangın söndürücüyle gördüm eski apartman kapatın deposunu depo demirlerle açık bizim evde yakın oraya ya bizim ve diğer evlere gelseydi

BUNLARA DA BAKIN