Karamürsel'de Kardeşlik Köprüsü Kuruldu

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bosna Hersek'ten gelen 'Hanume sa une' ve 'BZK Preporod Bihać' derneklerinin temsilcilerini ağırladı. Misafirler, dernek merkezinde sıcak bir karşılamaya mazhar olduktan sonra Karamürsel'in tarihi ve doğal güzelliklerini gezme fırsatı buldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de Kardeşlik Köprüsü Kuruldu: Bosna Hersek'ten Misafirler

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bosna Hersek'ten gelen "Hanume sa une" ve "BZK Preporod Bihać" derneklerinin temsilcilerini ağırladı. Misafirler, dernek merkezinde sıcak bir karşılamaya mazhar olduktan sonra Karamürsel'in tarihi ve doğal güzelliklerini gezme fırsatı buldu. Ziyaretin en önemli noktası ise Hayriye (Karava) köyünde düzenlenen akşam yemeği oldu. Bu sıcak ve samimi ortamda, iki ülke arasındaki dostluk bağları daha da güçlendi.

Dostluk ve İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Ziyaret kapsamında, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile "Hanume sa une" ve "BZK Preporod Bihać" dernekleri arasında "Dostluk ve İşbirliği Anlaşması" imzalandı. Bu anlaşma ile dernekler arasında kültürel, sosyal ve ekonomik alanda işbirliği yapılması hedefleniyor.

Dernek Başkanı'ndan Teşekkür

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, "Hanume sa une" derneği başkanı Enisa Skenderorić ve "BZK Preporod Bihać" derneği başkanı Prof. Dr. Adnan Ćehajić başta olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti. Başkan, bu ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmede önemli bir adım olduğunu vurguladı ve gelecekte yapılacak ortak projelerde bir araya gelmeyi umduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ibo | 19 Eylül 2024 09:38

    Kardeşi kardeşe kızdırmayın çalışan torbaci harami belediyecileri karamursel çıktım edince gerçek huzuru buldu ahmet çalık ile devamı geliyo maşallah yaşasın huzur dolu kardeş karamursel kahrolsun muptezel haramiler

BUNLARA DA BAKIN