Karamürsel'de Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlandı

Karamürsel'de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ın talimatıyla ilçedeki tüm okullar baştan aşağı temizlendi ve öğrencilere en iyi koşullarda eğitim sunabilmek adına detaylı bir çalışma gerçekleştirildi. Okul bahçeleri ve çevre düzenlemeleri de gözden geçirildi.

Yaya Geçitleri Yeniden Boyandı

Sadece okulların iç mekanları değil, çevre güvenliğini de sağlamak amacıyla okul önlerindeki yaya geçitleri de yeniden boyandı. Belediye ekipleri, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidip gelmeleri için tüm önlemleri alarak, yaya geçitlerinin daha görünür hale gelmesini sağladı. Bu çalışmalar, velilerin ve öğrencilerin büyük takdirini topladı.

İlçe Halkından Başkan Çalık'a Teşekkür

Karamürsel'de yapılan bu kapsamlı temizlik ve düzenleme çalışmaları, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Birçok öğrenci ve ailesi, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Ahmet Çalık'a teşekkür mesajları iletti. Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına temiz ve güvenli bir ortamda başlamasını sağlayan bu çalışmalar, Başkan Çalık'ın eğitim konusundaki duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Çalık, yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdik. Öğrencilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum," ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN