Karamürsel'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

C.Ç. yönetimindeki 34 HKV 742 plakalı kamyonet ile M.K. idaresindeki 77 ADA 073 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda, motosiklet sürücüsü yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Karamürsel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Kaza, D-130 kara yolunda, Kayacık Mahallesi mevkisinde meydana geldi. C.Ç. yönetimindeki 34 HKV 742 plakalı kamyonet ile M.K. idaresindeki 77 ADA 073 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsü M.K.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan kontroller sonucunda, yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, kaza hakkında inceleme başlattı. Trafik akışının normale dönmesi için çalışmalar hızla tamamlandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan D-130 kara yolunda, araçların yönlendirilmesi ve trafiğin kontrollü bir şekilde sağlanması için polis ekipleri yoğun çaba sarf etti.

Kazanın meydana geldiği noktada, araç sürücülerinin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği bir kez daha vurgulandı. Trafik kazalarının önlenmesi için alınacak önlemlerin önemine dikkat çeken yetkililer, sürücüleri hız limitlerine uymaya ve özellikle kavşak ve yoğun trafik bölgelerinde daha dikkatli olmaya çağırdı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, yaralı motosiklet sürücüsü M.K.'nın tedavisinin ardından ifadesine başvurulacağı bildirildi. Karamürsel halkı, kazaların önlenmesi için daha sıkı denetimlerin yapılması ve sürücülerin bilinçlendirilmesi gerektiğini belirterek, yetkililerden bu konuda daha fazla çalışma yapılmasını talep etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Emir | 30 Haziran 2024 12:45

    Allah korusun bu haberleri daha çok duyacağız gibi. motosiklet sayısı inanılmaz şekilde arttı. sahilde bile yürüyemiyoruz artık bir önlem alınsın

BUNLARA DA BAKIN