Karamürsel'de Yardımseverler Kahvaltıda Buluştu

Pazarköy Mahallesi'ndeki Pomidor Kahvaltı Evi'nde düzenlenen kahvaltıda yardımseverler bir araya geldi. Etkinliğin amacı, Karamürsel Çocuk Yuvası'ndaki çocuklar için bir resim atölyesi kurmaktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de seçimler sonrası göreve başlayan Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Yardımcısı İlkay Kaya, ilçede yeni bir nizam getirerek büyük takdir topladılar. İlçede gerçekleştirilen değişimlerin en dikkat çekici yanı ise başkanların eşlerinin verdikleri büyük destek oldu. Başkan Ahmet Çalık'ın eşi Figen Çalık ve Başkan Yardımcısı İlkay Kaya'nın eşi Buket Kaya, sosyal etkinliklere katılarak desteklerini gösterdiler.

Yardımseverler Kahvaltıda Buluştu: Yuva Çocuklarına Resim Atölyesi Kuruluyor

Karamürsel'de düzenlenen kahvaltı etkinliği, yardımseverleri bir araya getirdi. Pazarköy Mahallesi'ndeki Pomidor Kahvaltı Evi'nde gerçekleştirilen etkinliğin amacı, Karamürsel Çocuk Yuvası'ndaki çocuklar için bir resim atölyesi kurmaktı. Kahvaltıya Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ın eşi Figen Çalık ve Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya'nın eşi Buket Kaya da katılarak büyük destek verdiler.

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nursen Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Nazan Baş, Nesrin Öz, Nuran Genç, Aliye Gürtuncay ve Hale Yazar, konuklarla yakından ilgilendi. Nursen Keskin, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Buradan elde edilen gelirle kurum içerisinde yuva çocuklarına resim atölyesi kurmaktı, başardık diyebiliriz. Yuvadaki çocuklarımızın yararına gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılarak destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz," dedi.

Etkinlikte, dernek üyeleri ve katılımcılar arasında samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Dernek, bu kahvaltı etkinliği ile birlikte başarılı çalışmaları ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, yuva çocukları yararına önemli bir adım atmış oldu.

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Kahvaltı Düzenledi

Karamürsel'de faaliyet gösteren Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği, başarılı çalışmaları ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, yuva çocukları yararına kahvaltı düzenledi. Etkinlikte, dernek üyeleri ve yardımseverler, çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için bir araya geldi ve resim atölyesi projesini hayata geçirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN