Karamürsel'den Satrançta Büyük Başarı!

Yalova'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Elo Satranç Turnuvası'nda ilçemiz sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'den Satrançta Büyük Başarı!

Karamürsel'li Satranççılar Yalova'da Parladı

Yalova'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Elo Satranç Turnuvası'nda ilçemiz sporcuları büyük bir başarıya imza attı. 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada, A, B ve 12 yaş altı olmak üzere üç kategoride kıyasıya mücadeleler yaşandı.

A Kategorisinde İkinci ve Üçüncülük Karamürsel'in

Turnuvanın en dikkat çeken kategorisi olan A kategorisinde, Karamürsel'i temsil eden Ümit Karabulut ve Mehmet Sait Güzeldere büyük bir başarı göstererek sırasıyla ikinci ve üçüncü oldu. 25 sporcunun katıldığı bu kategoride, her iki sporcumuz da 6 maçta 4,5 puan topladı.

12 Yaş Altında da Karamürsel'den Başarı

12 yaş altı kategorisinde ise Karamürsel'li genç sporcu Hamza Orhan Uslan, 42 sporcu arasında 6 maçta 4 puan alarak dikkat çekti.

Karamürsel'de Satranç Heyecanı

Bu sonuçlar, Karamürsel'de satranç sporuna olan ilginin ve yapılan çalışmaların ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. İlçemiz sporcularının bu başarısı, hem kendileri hem de ilçemiz için büyük bir gurur kaynağı oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN