Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan Görevine Başladı

Karamürsel Kaymakamlığına atanan Kemal İnan, yeni görevine başlamadan önce Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan Görevine Başladı

Karamürsel Kaymakamlığına atanan Kemal İnan, yeni görevine başlamadan önce Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karamürsel Kaymakamlığına atanan Kemal İnan, görevine başlamadan önce Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni Göreve Başlama

Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Kocaeli Valiliği'ndeki ziyaretinde Vali İlhami Aktaş ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Vali Aktaş, Kemal İnan'a yeni görevinde başarılar diledi ve görev süresince yapılacak işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Aktaş, "Kaymakam İnan'ın Karamürsel'de başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Memnuniyet ve Başarı Dilekleri

Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan da, Vali Aktaş'a teşekkür ederek, Karamürsel'deki görevi süresince vatandaşların refahı ve ilçenin gelişimi için çalışacağını belirtti. İnan, "Kocaeli'nin güzide ilçesi Karamürsel'de hizmet verecek olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Vali Aktaş'a misafirperverliği ve nazik dilekleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Karamürsel İçin Yeni Dönem

Kemal İnan'ın göreve başlamasıyla birlikte Karamürsel'de yeni bir dönem başlamış oldu. İnan, Karamürsel halkının huzur ve güvenliği için çalışacak, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için projeler üreterek, görev süresince tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olması ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak çözüm odaklı bir yönetim sergilemesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN