Karamürsel, Milli Takım için Tek Yürek Oldu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıdı. Karamürselliler, Karamürsel Belediyesi Kent Meydanına kurulan dev ekranda Hollanda ile karşılaşan A Milli Takım'a destek verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel, Milli Takım için Tek Yürek Oldu

Avrupa Futbol Şampiyonasında yarı final için mücadele eden A Milli Takımımız, Hollanda’ya 2-1 yenilerek yarı finale veda etti. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıdı.

Karamürselliler, Karamürsel Belediyesi Kent Meydanına kurulan dev ekranda Hollanda ile karşılaşan A Milli Takım’a destek verdi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte yürekler hep birlikte Ay Yıldızlı forma için attı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 8’e kalan A Milli Takım rakibine 2-1 yenilerek çeyrek finalde kaldı.

Halk Oyunları Ekibinden Muhteşem Performans

Karamürsel Belediyesi Halk Oyunları ekibi, 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında, Kent Meydanında düzenlenen programda muhteşem bir sahne performansına imza attı. Karamürsel 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Halk Oyunları gösterileri yapıldı.

Karamürsel Belediyesi Kent Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, Belediye Halk Oyunları ekibi tarafından birbirinden güzel gösteriler yapıldı. Halk Oyunları Eğitmeni Şahin Öztaş, uzun zamandır bu gösteri için çalıştıklarını belirterek, ekibini ve kendilerine bu imkânı sunan Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a teşekkür etti.

Halk Oyunları ekibinin aileleri ve Karamürselli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karamürsel Belediye Başkan Vekili Bilgütay Bağdat, Belediye Halk Oyunları Eğitmeni Şahin Öztaş’a çiçek takdiminde bulundu. Program, Halk Oyunları ekiplerinin Atatürk posteri ve Türk bayrağı açmasıyla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN