Karamürsel Nakliyat vatandaşları yine mağdur ediyor!

Karamürsel'de faaliyet gösteren Karamürsel Nakliyat firması, verdiği taahhütleri yerine getirmediği gerekçesiyle müşterilerden şikayet alıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Nakliyat’a Sözünü Tutmama İddiaları: Vatandaşlar Mağdur

Karamürsel’de faaliyet gösteren Karamürsel Nakliyat firması, verdiği taahhütleri yerine getirmediği gerekçesiyle müşterilerden şikayet alıyor. Mümin ve Hakkı isimli vatandaşlar, anlaştıkları tarih ve saatlerde firmanın taşıma hizmetini gerçekleştirmediğini, telefonlara ve mesajlara cevap verilmediğini belirterek mağdur olduklarını ifade ettiler.

ŞİKAYET VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Mümin: “Söz Verip Gelmiyorlar”

Mümin isimli vatandaş, Karamürsel Nakliyat ile diğer firmalara kıyasla daha uygun bir fiyat üzerinden anlaştığını, belirlenen tarihte ise firmanın taşıma işlemini gerçekleştirmediğini söyledi. Firma yetkililerinin telefon ve mesajlarına yanıt vermediğini belirten Mümin, “Hiçbir şekilde gurur ve insanlık yok. Kesinlikle evinizi bunlara taşıtmayın” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hakkı: “Sözleşmeye Rağmen Hizmet Alınamadı”

Benzer bir şikayet de Hakkı isimli vatandaştan geldi. 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 10-11 arasında Karamürsel Nakliyat ile anlaşma yaptığını belirten Hakkı, firmanın o gün gelmediğini ve kendisini aradığında telefona yanıt verilmediğini ifade etti. Tüm gün boyunca mağdur olduğunu belirten Hakkı, “Başka müşterilerle görüşüyorlar, ben aradığımda telefon açılmıyor. Eşyamı taşıtabilmek için başka nakliyeci aramak zorunda kaldım” dedi.

Bu tür şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat’ın, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmediği iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Mağduriyet yaşayan vatandaşlar, bu gibi durumların bir daha yaşanmaması için yetkililerden çözüm bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN