Karamürsel Sahillerinde Bayramda 14 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı

Hafta sonu da dahil olmak üzere her gün görev yapan ekipler, bayram tatilinde en yoğun günlerini geçirdi. Bu süreçte Karamürsel sahillerinde 11, Ereğli Sahilinde ise 3 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Sahillerinde Bayramda 14 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı

Bayram tatilinde Karamürsel sahillerinde yaşanan boğulma vakalarına hızlı müdahale eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 14 vatandaşın hayatını kurtardı. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) liderliğinde görev yapan Büyükşehir ekipleri, bayram haftası boyunca büyük bir özveriyle çalışarak olası faciaların önüne geçti.

Yaz sezonuyla birlikte Kocaeli sahillerinde görev alan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Özellikle mavi bayraklı sahillerde yoğunlaşan ekipler, her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatili haftasında, KOSKEM ekipleri 14 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

BAYRAM HAFTASINDA 14 KİŞİ KURTARILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak sahillerde cankurtaranlık hizmeti veren KOSKEM, bayram tatili boyunca sahillerdeki güvenliği sağladı. Hafta sonu da dahil olmak üzere her gün görev yapan ekipler, bayram tatilinde en yoğun günlerini geçirdi. Bu süreçte Karamürsel sahillerinde 11, Ereğli Sahilinde ise 3 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

KOSKEM ekiplerinin hızlı ve etkin müdahaleleri sayesinde bayram tatili boyunca sahillerde can kaybı yaşanmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil güvenliğini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve vatandaşlara güvenli bir deniz keyfi sunmak için çaba gösteriyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Pelin | 29 Haziran 2024 14:54

    Plaj çok küçük büyütülebilir,

  • Erdem | 25 Haziran 2024 23:19

    Ganj nehri gibi

  • Yade | 25 Haziran 2024 14:47

    Bilen de giriyor bilmeyen de sonu bu olur ne olmasını bekliyorsunuz

BUNLARA DA BAKIN