Karamürsel Takımları Sezona Güçlü Giriş Yaptı

Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Basketbol Ligi, önceki akşam oynanan maçlarla başladı. Bu yıl, merhum Mehmet Yalaz anısına düzenlenen ligde 13 takım, iki grupta mücadele ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Büyük Erkekler Basketbol Ligi Başladı: Karamürsel Takımları Sezona Güçlü Giriş Yaptı

Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Basketbol Ligi, önceki akşam oynanan maçlarla başladı. Bu yıl, merhum Mehmet Yalaz anısına düzenlenen ligde 13 takım, iki grupta mücadele ediyor. Karamürsel temsilcileri Karamürsel 1921 ve Karamürsel Barbaros, ilk maçlarını kazanarak sezona mutlu bir başlangıç yaptılar.

 

Karamürsel 1921’den Farklı Galibiyet

Karamürsel 100. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maçta, Karamürsel 1921 ile KOSHADOS karşı karşıya geldi. Karamürsel 1921, maçın başından itibaren rakibine üstünlük sağlayarak sahadan 107-57 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi takımın etkili oyunuyla alkış aldığı bu galibiyet, Karamürsel’de büyük bir sevinçle karşılandı. Taraftarlar, Karamürsel 1921’in sezon boyunca başarılı bir performans sergileyeceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Karamürsel Barbaros da Farkını Gösterdi

Karamürsel Barbaros, Şirintepe Gençlik Birliği ile oynadığı maçta büyük bir üstünlük kurdu. Ev sahibi Barbaros, rakibine 97-31 gibi ezici bir farkla galip gelerek sezona iddialı bir giriş yaptı. Bu galibiyetle birlikte Karamürsel, hem Karamürsel 1921 hem de Karamürsel Barbaros’un kazandığı iki farklı zaferle basketbol tutkunlarına umut verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN