Karamürsel ve 4 ilçe sahilindeki Karavanlar kaldırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK), Karamürsel ve diğer 4 ilçede belirli bölgelere karavan park edilmesini yasaklama kararı aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK), Karamürsel ve diğer 4 ilçede belirli bölgelere karavan park edilmesini yasaklama kararı aldı. Son dönemde karavanlar konusunda artan şikayetler üzerine harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca, İzmit, Kartepe, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde bazı bölgelerde karavan parkını yasakladı. Bu yasak, 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü itibarıyla yürürlüğe girecek.

UTDK’nın 01 Ağustos 2024 tarih ve 2024/1056 sayılı kararıyla yasak getirilen alanlar şu şekilde sıralandı: Darıca Millet Bahçesi A Otoparkı, Gölcük Değirmendere Sahil Şeridi, İzmit Cumhuriyet Mahallesi Gazi Sokak, Kartepe Eşme Mahallesi Sahil Şeridi, Karamürsel Altınkemer Düğün Salonu Otoparkı ve Tepeköy Mahallesi Kordonboyu Caddesi.

Karavan park yasağı 12 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.

Geçici Karavan Park Alanları Belirlendi

Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ana binasının arkasında bulunan otoparkta düzensiz karavan parklanmasını önlemek amacıyla bazı alanları “Geçici Karavan Park Alanı” olarak belirledi. Bu kapsamda, otoparktaki J7, J8, J9, J10 ve J11 numaralı alanlar karavanlar için ayrıldı. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde karavan park alanı ihtiyacını karşılamak için proje çalışmalarına devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Arzu C.-Karl (Aygün) | 10 Ağustos 2024 17:19

    Karavanlari Park edebilmeleri icn ücretli alanlar yapila bilinir , su ve ceyran larida her alana baglanila bilir cünki kapora da alina bilir Karamürsel kendi istedigi gibi organize edebilir ve hatta cadirlariyla gelip kalmak isteyenler bile bi alana extradan yapilabilir tabiki ücretli camasirmakinasi parayla atilip calisabilicek ,kurutma makinasi dus yeri olamsi gerek . Tuvalet yeri ve Market yeri ve ekmek satilicak kulubeler olmasi gerek sabah kahvaltilarini yapa bilmeleri icin buda demektir ki is yerleri olasiligi. Yurt disindaki örnekler bu. baska bilgi yada örneklere sorulara acigim . yardimci olmaktan bir Karamürselli olarak ,Köyüm ayazma dir, Yurdumu seviyorum

  • Yalçın | 10 Ağustos 2024 02:31

    Dedi ve tamam tamam kalsın dedi mersedesine binip uzaklaştı hiç inandırıcı değil hâla duranlar kartondan levhamı.yaaa bırakın bu işleri.

  • Recep | 09 Ağustos 2024 21:09

    Oooohhhhh iyi oldu çekmişler karavanları Altınkemer'e ailecek çoluk çocuk kullanıyorlar. Gelip geçerken çok rahatsız oluyordum. Al götür evinin önüne koy, park yeri yoksa sat kardeşim. Ben senin karavanını görmek zorundamıyım.

  • Hikmet şen | 09 Ağustos 2024 16:03

    Oh be işgalci gruptan kurtalirdi çok şükür

  • Gül | 09 Ağustos 2024 15:46

    Çok yerinde bir karar olmuş.

BUNLARA DA BAKIN