Karamürselli Güreşçilere Coşkulu Karşılama Töreni

Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra bir ilke imza atarak düzenlediği etkinlikte büyük takdir topladı. Bu etkinlik, Karamürselli güreşçilerin 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettikleri başarıların ardından düzenlenen coşkulu karşılama töreniydi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürselli Güreşçilere Coşkulu Karşılama Töreni

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra bir ilke imza atarak düzenlediği etkinlikte büyük takdir topladı. Bu etkinlik, Karamürselli güreşçilerin 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettikleri başarıların ardından düzenlenen coşkulu karşılama töreniydi.

 

Hüseyin Gümüşalan ve Sinan Yıldız'a Büyük Onur

Pehlivanlar Diyarı Karamürsel’in iki başarılı güreşçisi, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde aldıkları derecelerle memleketlerini gururlandırdı. Kağıtspor adına Başpehlivan olarak güreşen Hüseyin Gümüşalan, bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Karamürsel Belediyesi güreşçisi Sinan Yıldız ise Küçük Orta Büyük Boy’da finalde kaybederek gümüş madalya kazandı.

Coşkulu Karşılama Töreni

Başarılı pehlivanlar için memleketleri Karamürsel’de düzenlenen karşılama töreninde, şehir turu atan güreşçilere halk büyük sevgi gösterisinde bulundu. Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, sporcular halkın yoğun ilgisi ve coşkusuyla karşılandı.

 

Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan Anlamlı Destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, bu organizasyonla spora ve sporculara verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Başkan Çalık, "Bu tür etkinliklerle ilçemizin ve sporcularımızın başarılarını kutlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Sporcularımızın elde ettikleri başarılar, gençlerimize de ilham kaynağı oluyor" dedi.

Karamürsel’in Gurur Kaynağı Sporcular

Başarılı pehlivanlar Hüseyin Gümüşalan ve Sinan Yıldız, Kırkpınar’da elde ettikleri başarılarla sadece Karamürsel’i değil, tüm Kocaeli’yi gururlandırdı. Başkan Ahmet Çalık’ın liderliğinde gerçekleştirilen bu coşkulu karşılama töreni, ilçede sporun ve sporcuların desteklendiğinin en güzel örneği olarak hafızalarda yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 6

  • Kadir | 10 Temmuz 2024 19:18

    Ahmet çalık ödül verdi ismail yıldırımda aynı şeyi yaptı arabayla gezdi ahmet çalıkta arada hiç bi fark yok öncekini neden küçümsüyorsunuz ahmet çalık daha yeni durun bakalım daha ne yaptıki izleyip görcez

  • Saffet Gülnar | 10 Temmuz 2024 10:55

    Pehlivanlarimiza ödül yokmu hani ozcan abinin dönemlerinde esnaf halk belediye altın ile ödüllendirildi

  • Seda | 10 Temmuz 2024 10:17

    Adam medyatik olmak için başkan olmuş.

  • Saffet Gülnar | 10 Temmuz 2024 06:53

    Ahmet calik başkan o ün geldi kürk haramiler gitti karamurseli belediyeyi mahvettiler bunlardan kurtulduk 0nlar kendilerini biliyor q7 yıl belediyeye girmedim hiçbir işimizi yapmadılar yediler yediler yediler

  • Mustafa Konuş | 09 Temmuz 2024 21:23

    Karamürsel halkının 20 yıldır hasret kaldığı şeyleri yaşattlğı için Ahmet başkanıma teşekkür ederim

  • Saim Şen | 09 Temmuz 2024 16:40

    Ne cigiri kendine pay cikarmasin Ahmet Çalık simdeke kadar kaç pehlivanin yanında yer almış hayatlarını algı ile yönetiyorlar

BUNLARA DA BAKIN