Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç ve Yönetimi İstifa Etti

Karamürselspor Kulübü Başkanı Erdin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, istifa kararı aldıklarını açıkladılar. Karamürselspor kulübü tarafından yapılan duyuruda, Bilgiç ve ekibi onur ve gururla yürüttükleri görevlerinden ayrıldıklarını belirttiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç ve Yönetimi İstifa Etti

Karamürselspor Kulübü Başkanı Erdin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, istifa kararı aldıklarını açıkladılar. Karamürselspor kulübü tarafından yapılan duyuruda, Bilgiç ve ekibi onur ve gururla yürüttükleri görevlerinden ayrıldıklarını belirttiler.

Basın Açıklaması: "Onurla ve gururla yürüttüğümüz Karamürselspor kulüp başkanlığından ve yönetim kurulu görevlerimizden istifa ediyoruz. Görev yaptığımız dönemde birçok başarı ve şampiyonluk elde ettik. Artık misyonumuzu doldurduğumuzu ve görevi devretme zamanımızın geldiğini düşünüyoruz.

8 yıl önce göreve geldiğimizde, kulübümüz kapanma noktasına gelmişti. Ali Yılmaz başkanlığında devraldığımız bu kıymetli görevi, son 5 yıldır Erdin Bilgiç başkanımızla devam ettirdik. 100 yıllık geçmişi başarılarla dolu kulübümüz için elimizi taşın altına koyduk. Karamürselspor'umuzu farklı liglerde gururla temsil ettik ve birçok şampiyonluk ve başarı elde ettik.

Bugün geldiğimiz noktada A takımımız BAL liginde ilimizi ve ilçemizi temsil etmek için mücadele edecek. Alt yaş gruplarımızda ise hiç takımımız yokken bugün tüm alt yaş gruplarını oluşturduk ve her yaş grubunda üst sıralarda mücadele ettik. İlçemiz ve çocuklarımız için güzel bir gelecek oluşturmak adına elimizden geleni yaptık.

Bu süreçte bizimle çalışan tüm hocalarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Görev süresi boyunca bize en çok desteği veren, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren önceki dönem belediye başkanımız İsmail Yıldırım'a özellikle teşekkür ederiz. Bu sürecin başlamasını sağlayan ve bugünlere kadar gelmesinde en büyük katkı sayın İsmail Yıldırım'ındır. Ayrıca, bu zorlu süreçte bize destek olan Mesut Çetinkaya'ya ve yeni belediye başkanı Ahmet Çalık'a da teşekkür ederiz.

Görev süremiz içinde kulübümüze maddi ve manevi destek olan tüm ilçe esnafımıza, iş adamlarımıza ve sporseverlere teşekkür ederiz. Büyük bir aile olarak, ilçemizdeki diğer kardeş kulüplerimiz ile pozitif ve güzel bir bağ kurduk. Ne zaman destek istesek yanımızda oldular. Bize her platformda destek olan kulüplerimize teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde zor durumdaki takımımızı ilimiz spor camiasının saygı duyduğu seviyelere getirdik.

İstifa kararımızı erken alarak, yeni gelecek yönetime hızlı hareket etme ve transfere erken başlama süresi kazandırmak istedik. Bundan sonra fiili görevde olmasak da kulübümüze her zaman desteğe devam edeceğimizi buradan iletmek istiyoruz."

Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç ve yönetim kurulunun istifası, kulüpte yeni bir dönemin başlayacağının işaretini verdi. Spor camiası ve Karamürsel halkı, kulübün geleceği için büyük umutlar beslemeye devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Berk | 06 Haziran 2024 20:29

    Saffet Gülnar çok biliyorsan buyur meydana görelim seni ve havarelerini

  • Hasan | 05 Haziran 2024 22:45

    Kulüp başkanı sayın bilgic İsmail Yıldırım a övgü düzmesini anlıyorum çünkü en büyük emek verenlerden biri Ahmet Çalık a teşekkür ediyor anlıyorum ama Mesut Çetinkaya neden teşekkür ettiğini anlamış değilim

  • Saffet Gülnar | 05 Haziran 2024 19:31

    İsmail Yıldırım dahil olmak üzere kalıntıları da gitmesi normal güle güle AKP va yol arkadaşları merak etmeyin karamursel spor sahipsiz değil anca gidersiniz

BUNLARA DA BAKIN