Karapınar, İhsaniye ve Akçat yolları trafiğe kapandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamürsel ilçesinde, Karapınar, İhsaniye ve Akçat mahallelerini birbirine bağlayan yeni yapılmış olan beton yolların, tekrar kırılacağı ve bu yolların 16 Mayıs 2024 tarihine kadar yeniden yapılacağı belirtildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamürsel ilçesinde, Karapınar, İhsaniye ve Akçat mahallelerini birbirine bağlayan yeni yapılmış olan beton yolların, tekrar kırılacağı ve bu yolların 16 Mayıs 2024 tarihine kadar yeniden yapılacağı belirtildi. Bu nedenle, söz konusu güzergahların çif taraflı olarak tamamen trafiğe kapatıldığı duyuruldu.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 17 Mayıs 2024 Tarihine kadar bu güzergahı kullanmaması ve alternatif yolları tercih etmesi gerektiği bildirildi. 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yunus | 02 Mayıs 2024 01:06

    Neden ama neden. Zamanında onca dökülen betone demire yazık değil mi? Milli sermaye çöpe gidiyor demek değil mi? Bu işten kim karlı cikicak kim bu durumu açıklayacak niye yıkıyorsun kaymak gibi yolu

  • Murat | 01 Mayıs 2024 20:29

    İnşallah asfalt kaplama yapılır beton yollarda seke seke gitmekten bıktık

BUNLARA DA BAKIN