KARBAFED'den Vali Yavuz'a Ziyaret

Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED), geçtiğimiz günlerde 3. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası KARBAFED ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

KARBAFED'den Vali Yavuz'a Ziyaret

Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED), geçtiğimiz günlerde 3. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası KARBAFED ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a yaptı. Vali Yavuz, KARBAFED yönetiminin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlimiz genelinde bu tür dernek ve federasyonların oluşması, kültürel zenginliğimizin bir işaretidir," dedi.

Gençlerimize Burs Sağlayacağız

KARBAFED Başkanı Av. Gökhan Atılgan, yeni yönetim kurulu olarak Vali Yavuz’u ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Atılgan, "Sayın Valim, sizin çalışma gayretinizi görüyoruz ve başarı dileklerimizi sunuyoruz. Biz, kapımıza kim gelirse gelsin mikro milliyetçiliğe fırsat vermeden hizmet etmek arzusundayız. Eğitim konusunda öğrencilerimize burs sağlamaya ağırlık vereceğiz," ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Av. Gökhan Atılgan’a, yönetim kurulu üyeleri Emre Özbay, Mesut Kanpara, Vahit Kuzu, Yasin Uzuner, Perihan Dede, Ali Tokgöz, Mehmet Oruç ve Reşat Öktem eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN