KARBAFED Yönetiminden Ahmet Çalık'a Anlamlı Ziyaret

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

KARBAFED Yönetiminden Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a Anlamlı Ziyaret

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya’ya bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu anlamlı ziyaret, her iki taraf için de dostane ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaret sırasında, KARBAFED Başkanı Avukat Gökhan Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ahmet Çalık ve Başkan Yardımcısı İlkay Kaya tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. KARBAFED heyeti, yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Karamürsel için yapılacak çalışmalarda her zaman destek olacaklarını belirtti.

Görüşmelerde, Karamürsel’in geleceği, belediyenin projeleri ve KARBAFED’in faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ahmet Çalık, KARBAFED’in Karamürsel için yaptığı katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte daha güzel işler yapacaklarını vurguladı. Ayrıca, KARBAFED’in bölgedeki sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

KARBAFED Başkanı Avukat Gökhan Atılgan ise, Başkan Ahmet Çalık ve Başkan Yardımcısı İlkay Kaya’nın yeni görevlerinde başarılı olmalarını temenni etti. Atılgan, KARBAFED’in bölgedeki birlik ve beraberliği güçlendirmek için çalıştığını ve bu tür ziyaretlerin bu amaca hizmet ettiğini ifade etti.

Ziyarette, Karamürsel’in sevilen iş insanlarından Mohti Otel’in sahibi Mehmet Oruç ve bir önceki Çamçukur Mahallesi Muhtarı Şaban Yamak da hazır bulundu. Oruç ve Yamak, KARBAFED’in çalışmalarına verdikleri desteği yineleyerek, Karamürsel için yapılan her türlü çalışmanın arkasında olduklarını belirttiler.

Başkan Ahmet Çalık ve Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, KARBAFED yönetim kurulunun bu nazik ziyareti ve desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çalık ve Kaya, Karamürsel’in gelişimi ve halkın refahı için tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olacaklarını belirttiler.

Bu ziyaret, Karamürsel Belediyesi ve KARBAFED arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve birlikte yapılacak projelerin planlanmasına vesile oldu. Başkan Çalık, KARBAFED yönetimine teşekkür ederek, her zaman kapılarının açık olduğunu ve birlikte Karamürsel’i daha güzel bir yer haline getireceklerine inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN