Kıbrıs Gazisi Denizde Kayboldu, Sağ Salim Bulundu

Son alınan bilgilere göre, Kıbrıs gazisi Sümertaş'ın Karamürsel'den Hereke'ye kadar yüzdüğü ve Hereke sahilinde vatandaşlar tarafından fark edilerek sağlık ekiplerine haber verildiği öğrenildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Kıbrıs Gazisi Denizde Kayboldu, Sağ Salim Bulundu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi'nde bulunan Altınkemer Düğün Salonu otoparkındaki karavan alanında, korku dolu anlar yaşandı. Karavan sahibi 73 yaşındaki İhsan Sümertaş, denize girdikten sonra bir anda gözden kayboldu. Olay, diğer karavan sahiplerinin durumu fark etmesiyle polis ekiplerine bildirildi.

Hızla olay yerine gelen polis ekipleri, arama kurtarma ekiplerini bölgeye sevk etti. Denizde detaylı arama çalışmaları başlatan dalgıç ekiplerine bir helikopter de destek verdi. Ancak saatler süren aramalara rağmen İhsan Sümertaş'a ulaşılamadı.

Son alınan bilgilere göre, Kıbrıs gazisi Sümertaş'ın Karamürsel'den Hereke'ye kadar yüzdüğü ve Hereke sahilinde vatandaşlar tarafından fark edilerek sağlık ekiplerine haber verildiği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Derince Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Sümertaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN