Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın Acı Kaybı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın kardeşi, Antalya'da yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan Sinan Aktaş (53), evinde ölü bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın Acı Kaybı: Kardeşi Sinan Aktaş Hayatını Kaybetti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın kardeşi, Antalya’da yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan Sinan Aktaş (53), evinde ölü bulundu. Aynı zamanda Yeni Sendika Antalya İl Temsilcisi olan Sinan Aktaş’tan haber alamayan arkadaşları, jandarma eşliğinde gittikleri evde Sinan Aktaş’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Sinan Aktaş’ın cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılmış olup, ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.

Sağlık Camiasından Baş Sağlığı Mesajları

Sinan Aktaş, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapıyordu. Aktaş’ın ölüm haberinin ardından, sağlık camiasından ve sendikasından başsağlığı mesajları geldi. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, resmi sosyal medya hesaplarından Sinan Aktaş için taziye mesajları yayımlayarak ailesine sabır diledi.

Cenaze Çanakkale’de Defnedilecek

Sinan Aktaş’ın cenazesinin memleketi Çanakkale’de toprağa verileceği öğrenildi. Bu acı kayıp, başta Aktaş ailesi olmak üzere, tüm sevenleri ve sağlık camiasını derinden sarstı.

Buber Group ve Karamürsel TV ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN