KPSS Maratonu Başlıyor! Yarın Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

KPSS Maratonu Başlıyor! Yarın Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını açıkladı. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, sınava katılacak adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri temin edebilmeleri amacıyla nüfus müdürlüklerinin sınav günü 07.00-14.30 saatleri arasında hizmet vereceği belirtildi.

Randevusuz Hizmet

Açıklamada, işlemlerin randevusuz olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Adayların, başvurudan önce sınava giriş belgelerini ibraz etmeleri gerektiği vurgulandı. Bu sayede adayların vakit kaybı yaşamadan işlemlerini hızlı bir şekilde halledebilecekleri ifade edildi.

KPSS maratonunun başlamasıyla birlikte nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulması, adayların sınav öncesi son hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde yapabilmeleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN