Mahallesi Sakinleri Su Sorununa İsyan Etti: 'Artık Yeter!'

Karamürsel'in Akçat Mahallesi sakinleri, günlerdir süren su kesintileri nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek, yetkililere 'Artık yeter!' dedi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, su kesintilerinin hayatlarını olumsuz etkilediğini, hayvanlarının susuz kaldığını ve tarladan eve döndüklerinde banyo yapamadıklarını belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Akçat Mahallesi Sakinleri Su Sorununa İsyan Etti: "Artık Yeter!"

Karamürsel, Akçat Mahallesi - Karamürsel'in Akçat Mahallesi sakinleri, günlerdir süren su kesintileri nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek, yetkililere "Artık yeter!" dedi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, su kesintilerinin hayatlarını olumsuz etkilediğini, hayvanlarının susuz kaldığını ve tarladan eve döndüklerinde banyo yapamadıklarını belirtti.

Mahalle sakinleri, İSU yetkililerine defalarca şikayette bulunmalarına rağmen soruna bir çözüm bulunamadığını ifade etti. Günlerdir devam eden su kesintileri, bölge halkını çaresiz bırakmış durumda. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek, bu sorunun bir an önce çözülmesini ve suyun düzenli bir şekilde verilmesini talep ediyor.

Gazetemiz ihbar hattına ulaşan mahalle sakinleri, "Günlerdir su kesintisi yaşıyoruz. Tarladan döndüğümüzde temizlenemiyoruz, hayvanlarımız susuz kalıyor. Defalarca yetkililere başvurduk ama hiçbir çözüm üretilmedi. Artık sabrımız kalmadı," şeklinde konuştu.

Mahallede yaşanan su kesintileri, özellikle yaz aylarında, günlük yaşamı ciddi şekilde aksatırken, vatandaşların da suya olan ihtiyacını daha da artırıyor. Akçat Mahallesi sakinleri, bu kronik sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını ve suyun kesintisiz bir şekilde sağlanmasını bekliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ziya | 01 Eylül 2024 19:17

    akçattada sudan şikayet ediliyorsa yatacak yerimiz yok heryerden su fışkırıyor

BUNLARA DA BAKIN