Medya Çalışanlarına Yönelik Konferans Düzenlendi

Dünya İntiharı Önleme Günü, 2003 yılından bu yana Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası İntiharı Önleme Derneği iş birliğiyle her yıl 10 Eylül'de, intiharı önlemek ve toplumun bu konuda duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

10 Eylül Dünya İntiharı Önleme Günü Kapsamında Medya Çalışanlarına Yönelik Konferans Düzenlendi

Dünya İntiharı Önleme Günü, 2003 yılından bu yana Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası İntiharı Önleme Derneği iş birliğiyle her yıl 10 Eylül’de, intiharı önlemek ve toplumun bu konuda duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir. 2024 yılının teması ise “İntihar Hakkındaki Önyargıyı Değiştirmek” olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda, Kocaeli İli 2024-2028 Yılları İntiharı Önleme Yerel Eylem Planı çerçevesinde, yerel medya çalışanlarının intihar konusunda farkındalığını artırmak amacıyla bir konferans düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen etkinlik, 10 Eylül 2024 tarihinde Kocaeli Valiliği Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferans, basın mensuplarına intihar konusunun doğru ve duyarlı bir şekilde ele alınması hususunda bilgilendirme sağlamayı hedefledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN