Mezuniyet Töreni Evlilik Teklifiyle Taçlandı

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nun 134. dönem mezuniyet töreni, Yalova'nın Altınova ilçesindeki Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda büyük bir coşkuyla kutlandı. 496 deniz astsubayının mezuniyet yeminiyle tamamlanan tören, beklenmedik bir sürprizle unutulmaz anlara sahne oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Mezuniyet Töreni Evlilik Teklifiyle Taçlandı

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nun 134. dönem mezuniyet töreni, Yalova’nın Altınova ilçesindeki Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. 496 deniz astsubayının mezuniyet yeminiyle tamamlanan tören, beklenmedik bir sürprizle unutulmaz anlara sahne oldu.

Törenin ardından, mezunlardan Yusuf Ateş, kız arkadaşı Hurenur Eroğlu’na tören alanında, tüm davetlilerin önünde evlilik teklifi etti. Eroğlu’nun heyecan dolu “evet” yanıtıyla birlikte tören alanında büyük bir sevinç dalgası yayıldı. Bu anlamlı an, mezuniyetin heyecanını ve aşkın coşkusunu bir araya getirerek, törendeki herkes için unutulmaz bir deneyim yaşattı.

"İki Önemli An Bir Arada Yaşandı" diyen Hurenur Eroğlu, bu sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Mezuniyet ve nişan gibi iki önemli olayın aynı gün yaşanmasının, hayatının dönüm noktası olduğunu belirtti.

Yalova’da gerçekleştirilen bu özel tören, hem mezunların geleceğine dair umutları temsil ederken, hem de genç çiftin yeni hayatlarına attıkları ilk adımın sembolü oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:Tunagazete

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN