MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin'den 30 Ağustos Coşkusu

Karamürsel MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin'den 30 Ağustos Coşkusu: Türk Bayrağı Dağıtarak Vatandaşın Bayramını Kutladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin’den 30 Ağustos Coşkusu: Türk Bayrağı Dağıtarak Vatandaşın Bayramını Kutladı

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Adnan Göktekin ve ilçe yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Karamürsel halkına anlamlı bir jest yaptı. Zaferin 102. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Karamürsel merkezde düzenlenen etkinlikte, MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin ve ekibi, vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak bayram coşkusunu paylaştı.

Bayram Coşkusunu Sokaklara Taşıdılar

MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin ve ilçe yönetimi, ellerinde Türk bayrakları ile Karamürsel sokaklarını adeta bir bayram havasına bürüdü. Göktekin, ilçedeki esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek, onlara Türk bayrağı hediye etti ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Göktekin, bayrak dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, "30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biridir. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla neler başarabileceğinin en somut örneğidir. Bizler de bu büyük günün anlamını, vatandaşlarımızla paylaşarak onların bayramını kutlamak istedik. Türk bayrağımızı gururla taşıyıp dalgalandırmak, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin onurudur," dedi.

Vatandaşlardan Yoğun İlgi ve Teşekkür

Karamürselliler, MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin’in bu anlamlı jestine yoğun ilgi gösterdi. Türk bayrağı hediye edilen vatandaşlar, bayraklarını hemen dalgalandırarak bayram coşkusuna katıldı. Etkinlik boyunca Göktekin ve ilçe yönetimi, onlarca vatandaşa bayrak dağıttı, halkın Zafer Bayramı’nı kutladı.

Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin milli duyguların pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. Birçok kişi, bu anlamlı etkinliği sosyal medya hesaplarından paylaşarak Göktekin ve ekibine olan memnuniyetini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN