MHP Karamürsel İlçe Başkanı Görevden Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamürsel İlçe Başkanı, görevinden ayrıldığını duyurdu. Uzun yıllar Ülkü Ocakları ve MHP'nin çeşitli kademelerinde görev alan başkan, genel merkezin takdiriyle Karamürsel İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Görevden Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamürsel İlçe Başkanı, görevinden ayrıldığını duyurdu. Uzun yıllar Ülkü Ocakları ve MHP’nin çeşitli kademelerinde görev alan başkan, genel merkezin takdiriyle Karamürsel İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Yaptığı açıklamada, “7 yaşında anamın kucağında girdiğim ülkücü hareketin her kademesinde görev almaktan onur duydum. Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ve MHP İlçe Başkanlığı yapma şerefine nail oldum. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı görevimden genel merkezimizin takdiri ile ayrılmış bulunmaktayım,” ifadelerine yer verdi.

Başkan, açıklamasında kendisine bu süreçte destek veren ailesine, dava arkadaşlarına, geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerine ve parti üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, “Her daim Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ve teşkilatımın emrindeyim. Yeni gelecek ilçe başkanı ve yönetimine başarılar dilerim,” diyerek yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

MHP Karamürsel teşkilatında yapılacak yeni atamanın kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN