Motosiklet ve Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Kayacık Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Alınan bilgilere göre, K.Ç. yönetimindeki 16 AOF 749 plakalı hafif ticari araç ile F.D. idaresindeki 41 AUJ 385 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de Motosiklet ve Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Alınan bilgilere göre, K.Ç. yönetimindeki 16 AOF 749 plakalı hafif ticari araç ile F.D. idaresindeki 41 AUJ 385 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazanın meydana gelme nedeni ve sorumluların belirlenmesi için incelemeler devam ediyor. Kazayla ilgili görgü tanıklarından bilgi alındı ve araçların teknik incelemesi yapılacak.

Karamürsel'de Trafik Kazaları Artıyor mu?

Son dönemde Karamürsel'de meydana gelen trafik kazaları vatandaşları endişelendiriyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması konusunda uyarılarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Pomak | 17 Eylül 2024 02:08

    İpek kağıt yanında 8 yıldan beri uygulama yapılıyor şehir içi onemsenmiyor trafik polisi orada her gün isimden aracimla gelirken çevirmeye giriyorum neymiş trafik kontrolörü imiş git kardeşim şehir içi ni denetle sokak lar otobüs terminaline dönmüş heryerde otobüs parkı sokaklar genişledikçe trafik rahatlayacak yerde otobüs kamyon parklarından dolayı sokaklar dahada daralıyor.

  • Seda | 16 Eylül 2024 14:09

    Trafik polisleri işimi yapmıyorki.her akşam üzeri egsoz patlatanlar konvoylarda silah atanlarla dolu yollar .üstelik yanından polis otosu geçiyor bunu görüyor hiç birşey yapmıyor gözümle görmesem inanmazdım . gerçekten çok yazık

BUNLARA DA BAKIN