Mutlulukları engel tanımadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin engelli bireylere hizmet veren 'Engelsiz Taksi' aracı, bu kez farklı bir görev üstlenerek gelin arabası oldu. Akülü tekerlekli sandalye kullanan Saliha Sarıkaya ve Metin Karaman çifti, ömür boyu mutluluğa adım attıkları bu özel günlerinde Engelsiz Taksi aracılığıyla rahatça nikah salonuna ulaştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Engelsiz Taksi Gelin Arabası Oldu: Çifti Ömür Boyu Mutluluğa Taşıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin engelli bireylere hizmet veren "Engelsiz Taksi" aracı, bu kez farklı bir görev üstlenerek gelin arabası oldu. Akülü tekerlekli sandalye kullanan Saliha Sarıkaya ve Metin Karaman çifti, ömür boyu mutluluğa adım attıkları bu özel günlerinde Engelsiz Taksi aracılığıyla rahatça nikah salonuna ulaştı.

Özel olarak süslenen araç, önce Karamürsel'deki gelin evine giderek Saliha Sarıkaya'yı aldı. Ardından çift, engelsiz bir şekilde nikah salonuna ve sonrasında yeni yuvalarına taşındı. Sarıkaya, "Engelsiz Taksi benim için şu anda lüks ve ihtiyaçtı. Tekerlekli sandalyemle araçlara binmek neredeyse imkansızdı. Bu imkanı bize sundukları için Büyükşehir'e ve Engelsiz Taksiye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Damat Metin Karaman da bu anlamlı günlerinde yanlarında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Yaklaşık 16 senedir birbirimizi tanıyorduk ve bu arkadaşlığı evlilikle taçlandırmayı istedik. Her şey çok güzel oldu, inşallah sonu da güzel olacak. Bizlere sağladıkları bu imkan için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Nikah töreninin ardından çift, Engelsiz Taksi ile yuvalarına ulaştırıldı. Çiftin aileleri ise bu anlamlı günde duygu dolu anlar yaşadı. Engelsiz Taksi’nin gelin arabası olarak hizmet vermesi, Kocaeli halkı tarafından takdirle karşılandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN