Otoyol ve köprülere bir zam daha!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olacak şekilde yürürlüğe girdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olacak şekilde yürürlüğe girdi.

Bu zammın ardından, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde otomobiller için geçiş ücreti 24 liradan 33 liraya yükseldi. Osmangazi Köprüsü'nde otomobil geçiş ücreti 399 TL'den 555 TL'ye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise 49 liradan 70 TL'ye çıktı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ise otomobiller için geçiş ücreti 419 TL'den 585 TL'ye yükseldi.

Yeni geçiş ücretleriyle ilgili detaylar ve diğer otoyol ücretlerine gelen zam oranlarına Karayolları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinden ulaşılabilir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN