Şahin Talus bir açıklama yaptı ama ?

31 Mart yerel seçiminde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, belediye başkan aday adayı olduğundan dolayı görevinden istifa etmişti. Mete'nin yerine vekâleten Mecit Erdoğan atanmıştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

31 Mart yerel seçiminde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, belediye başkan aday adayı olduğundan dolayı görevinden istifa etmişti. Mete’nin yerine vekâleten Mecit Erdoğan atanmıştı. Erdoğan’ın da görevden alındığı iddiasıyla ilgili gazetemize konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Görevden alma yok. İlçe başkanımız vekâleten görevini yürütüyordu. Asaletini vermek için çoğunluğu kalmayan yönetimin istifasını aldık. Mevcut başkanımız Mecit Beyi yeniden göreve atayacağız” dedi.

Çoğunluk Kaybolmuştu

31 Mart yerel seçim öncesinde ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Sait Mete’nin yerine AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığına vekâleten atanan Mecit Erdoğan’ın görevden alındığı iddiasıyla ilgili gazetemize konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Karamürsel ilçe yönetimimizin seçim kaybından dolayı görevden alındı iddiaları doğru değil. İlçe başkanımız vekâleten görevini yürütüyordu” dedi.

Resmi Ataması Yapılmamıştı

Talus, “Seçim ile birlikte Karamürsel ilçemizde yönetim kurulumuz çoğunluğunu kaybetmişti. Yedek üyemiz olmadığı için atama olmaksızın takviye yapmamız tüzük gereği mümkün değildi. Vekâleten ilçe başkanlığı görevini sürdüren Mecit Erdoğan’ın asaleten atanması için eksik olan yönetimin istifasını istedik” ifadelerini kullandı.

Görevine Asaleten Devam Edecek

Talus, “Görevden el çektirildi diye bir kararın olmadığını özellikle vurgulamak istiyorum. Karamürsel ilçe başkanlığına Mecit Erdoğan'ı yeniden atayacağız. Kongreye giderken hem asaletini vereceğiz hem de eksikleri gidererek güçlü bir yönetim oluşturmasını sağlayacağız. İddia edildiği gibi yerel seçimde belediye kaybedildiği için görevinden alındığı doğru değil. Ortalığı karıştıranlara inanmamak gerek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Kader | 29 Haziran 2024 19:20

    Tüh ya heyecanlanıp yıllar sonra ilk kez hayırlı cumalar mesajı paylaşanlar olmuştu, başka bahara artık

  • Veysel | 29 Haziran 2024 16:37

    Anavatan partisi vardı bu ülkede silindi gitti Akp dağılım eğilimine girmiştir. Bu hale getirenler menfaat ve egolarına yenilenenlerdir. Yenilerek devam etmektedirler. Ama karamürsel halkı ve Akp seçmeni size bunların hesabını sorucak Temsil yapıldı sonuç Sait METE 1 çı Anket Sait METE 2 çı Anket Sait METE biz sait fanatizmi olan seçmenler değiliz Ama Adalet ve kalkınma partisi nin Adaleti kalmamıştır. Seçmen sait diyor. Israrla mesut ÇETİNKAYA direttiniz sıra sizede gelicek az sabır. Seçmeni dinleme deniz seçmen sizlere dinmeticek

  • Serdar | 29 Haziran 2024 11:29

    Akp ilçe başkanı kralı yapsanizda bir şey olmaz akp bin Türkiye ekonomi politikası ile emekliye zam yok asgari ücret zam yok 10000 TL alan emekli temmuzda yine 10000 alacak çünkü kök maaşı 8000 TL olan tüzde 25 zam ile 10000 TL alacak yani zam yok elektrik yüzde 38 Kocaeli büyükşehir ulaşıma yüzde 54 zam yapıyor AKP'li belediye lerde çift maaş var ülkede millet açlik ile mücadele ediyor akp liler hayatını yaşiyor bundan dolayı akp bir daha iktidara yereldede devlet yönetiminde gelemez.akp ilçe başkanı Mecit Erdoğan gelsede Sait Mete de Mesut Çetinkaya da gelse hiç bir şey değişmez.

  • Engin | 29 Haziran 2024 00:12

    Mecit Erdoğan ilçe başkanı olursa akp nin Karamürsel’de bitti gündür

  • Lévent | 28 Haziran 2024 15:27

    Karamürsel'e sizin yanlış aday terciğiniz kaybettirdi ve bir de İsmail Yıldırım

BUNLARA DA BAKIN