Takla atarak anayola uçtu!

Gölcük Halıdere'de meydana gelen trafik kazasında, N.A. idaresindeki 41 AK 599 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Halıdere'de Feci Kaza

Halıdere'de meydana gelen trafik kazasında, N.A. idaresindeki 41 AK 599 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Köy yolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ormanlık alanda sürüklendi ve ardından istinat duvarını aşarak D-130 karayolunun İzmit istikametine düştü.

 

Şans Eseri Facia Önlenmiş Oldu

Kaza esnasında D-130 karayolunun boş olması, olası bir facianın önüne geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi

Ters dönen araçtaki sürücü N.A., ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit yönü bir süre trafiğe kapatıldı. Yaralı sürücü N.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Trafik Kontrollü Olarak Açıldı

Kullanılamaz hale gelen otomobilin yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak yeniden açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Bu feci kazanın detayları, yetkililer tarafından araştırılmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN