TEKNOFEST 2024 Türkiye Birincileri Karamürsel'den

2024'te Kocaeli'yi ilkokul-ortaokul kategorisinde temsil eden Karamürsel Çözüm Akademi Okulları'nın 'Sancak' takımı, 'Engelleri Aşan Robot Köpek' projesi ile büyük bir başarıya imza attı. Takım, bu projeleriyle TEKNOFEST 2024'te Türkiye birincisi olarak adını altın harflerle yazdırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Çözüm Akademi'nin Büyük Başarısı: TEKNOFEST 2024'te Türkiye Birinciliği

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tebrik etti: "Bu gururu bizlere yaşatan Karamürsel Çözüm Akademi Koleji Müdürü Müge Şenyontar, Fen bilimleri öğretmeni ve Robotik Kodlama eğitmeni Rabia Akış, öğrencilerimiz Alperen Akın Danacı, Poyraz Taşdemir ve Atilla Çınar Karacaer kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

TEKNOFEST Antalya 2024'te Kocaeli'yi ilkokul-ortaokul kategorisinde temsil eden Karamürsel Çözüm Akademi Okulları'nın "Sancak" takımı, "Engelleri Aşan Robot Köpek" projesi ile büyük bir başarıya imza attı. Takım, bu projeleriyle TEKNOFEST 2024'te Türkiye birincisi olarak adını altın harflerle yazdırdı.

Karamürsel Çözüm Akademi’den Gurur Dolu Anlar

Karamürsel Çözüm Akademi Koleji Müdürü Müge Şenyontar, Fen Bilimleri Öğretmeni ve Robotik Kodlama Eğitmeni Rabia Akış ve öğrenciler Alperen Akın Danacı, Poyraz Taşdemir ve Atilla Çınar Karacaer kardeşler, bu büyük başarıyla Kocaeli ve Karamürsel halkını gururlandırdı. "Engelleri Aşan Robot Köpek" projesi, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çözümler sunmasıyla dikkat çekti ve jüri tarafından büyük beğeni topladı.

Başarıları Dile Getirildi

Karamürsel halkı ve okul yönetimi, bu anlamlı başarıya imza atan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. TEKNOFEST 2024’te elde edilen Türkiye birinciliği, Karamürsel Çözüm Akademi Okulları'nın teknoloji ve bilim alanındaki vizyonunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN