Vali İlhami Aktaş Karamürsel'i Ziyaret Etti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Vali İlhami Aktaş Karamürsel’i Ziyaret Etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Karamürsel’i ziyaret etti. Vali Aktaş, ilk olarak Karamürsel Kaymakamlığı’na giderek, Kaymakam Kemal İnan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta çeşitli birimleri ziyaret eden Vali Aktaş, personelle ve vatandaşlarla sohbet etti ve ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Karamürsel Öğretmenevi’nde İlçe Müdürleriyle Toplantı

Vali Aktaş, Karamürsel Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Karamürsel Öğretmenevi’nde ilçe müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, kurumların çalışma ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı ve müdürlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlçe Emniyet ve Jandarma Müdürlüklerine Ziyaret

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Aktaş, Emniyet Müdürü Vedat İşleyen’den ilçe emniyet çalışmaları hakkında brifing aldı. Emniyet personeline kolaylıklar dileyen Vali Aktaş, emniyetin asayiş çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Aynı gün Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Vali Aktaş, Jandarma Komutanı J.Tğm. Alihan Ak’tan brifing alarak, güvenlik ve asayiş konularındaki çalışmalardan dolayı ekibe teşekkürlerini iletti.

Pazar Esnafı ile Buluşma

Karamürsel Salı Pazarı’nı da ziyaret eden Vali Aktaş, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek hayırlı işler diledi. Vatandaşların halini hatırını soran Vali Aktaş, onların istek ve taleplerini dinledi.

Belediye ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Karamürsel Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Aktaş, Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan ilçenin projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalık, Vali Aktaş’a teşekkür etti.

Vali Aktaş, şehitlerimizin emanetlerine de ziyarette bulunarak, Şehit Hüseyin Güldal’ın babası Mustafa Güldal ve Gazi Ömer Seçgünler ile bir araya geldi. Şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Aktaş, minnet duygularını ileterek uzun ve sağlıklı ömürler diledi.

Diğer Ziyaretler

Vali Aktaş, ayrıca Karamürsel Ziraat Odası ve Türk Kızılay Karamürsel Şubesi’ni de ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışanlara teşekkür etti. Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu ile Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Evleri Sitesi’ni de ziyaret eden Vali Aktaş, incelemelerde bulundu ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Son olarak, Karamürsel Dereköy Polis Noktası’nı ziyaret eden Vali Aktaş, güvenlik güçleriyle bir araya geldi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerine Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt da eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN