Wilma Elles Karamürsel'de Motosiklet Kazası Geçirdi

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu, aynı zamanda moda tasarımcısı olan 37 yaşındaki Wilma Elles, Karamürsel'de yeni satın aldığı motosikletiyle kaza geçirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Wilma Elles Karamürsel'de Motosiklet Kazası Geçirdi

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu, aynı zamanda moda tasarımcısı olan 37 yaşındaki Wilma Elles, Karamürsel'de yeni satın aldığı motosikletiyle kaza geçirdi. Kazanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Elles, motosikletiyle gezinti yaparken Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde dengesini kaybederek düştüğünü ve elinden ve ayağından hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

Elles, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Yeni motosikletimle Karamürsel'de keyifli bir sürüş yaparken, Amiral Caddesi'nde aniden dengesini kaybederek düştüm. Neyse ki sadece el ve ayağımda hafif yaralar oluştu. Bu olaydan sonra motosiklet sürerken daha dikkatli olmam gerektiğini bir kez daha anladım."

Wilma Elles, kazanın ciddi olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek hayranlarına ve takipçilerine endişe etmemeleri gerektiğini iletti. Bu talihsiz kaza, motosiklet kullanmanın tehlikelerini bir kez daha gözler önüne sererken, ünlü oyuncunun dikkati ve tedbiri elden bırakmaması gerektiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Idris | 29 Temmuz 2024 10:18

    Anadolu lisesi ışıklarda düşmüş olabilir. Orada yol ağır vasıtaların fazla geçmesi sebebiyle bozulmuş durumda ve motosiklet kullananlar için çok tehlikeli. Tekerlek yola tutunmuyor. Kamyon ve tir geçe geçe asfalta lastik izini çıkarmış. Yol adeta bombe yapmış. Aşırı kayga

BUNLARA DA BAKIN