Yeni Kaymakam Atandı: Kemal İnan Kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi'ne göre, Karamürsel ilçesine yeni kaymakam atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'e Yeni Kaymakam Atandı: Kemal İnan Kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi'ne göre, Karamürsel ilçesine yeni kaymakam atandı. İstanbul Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Kemal İnan Kimdir?

Kaymakam Kemal İnan, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne giren İnan, 1991 yılında bu bölümden mezun oldu.

Kariyerine 1992 yılında Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak başlayan Kemal İnan, mesleğinde çeşitli görevlerde bulundu. İstanbul Avcılar'da kaymakamlık yaparak başarılı çalışmalara imza atan İnan, yeni görev yeri Karamürsel'de de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni Görev Yerinde Beklentiler

Karamürsel halkı, yeni kaymakam Kemal İnan'dan ilçede var olan sorunların çözümünde etkili adımlar atmasını bekliyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan trafik kazaları ve güvenlik sorunlarına karşı kaymakam İnan'ın çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesi umut ediliyor.

Kaymakam Kemal İnan'ın Karamürsel'deki görevine ne zaman başlayacağı henüz netleşmezken, ilçedeki kamu kurumları ve halkın yeni kaymakamı sıcak bir şekilde karşılayacağı belirtiliyor. İnan'ın, ilçenin mevcut durumunu değerlendirip, yerel yönetim ve halkla iş birliği içinde çalışarak Karamürsel'e değer katması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN