Yine Kumyalı Plajı'nda Kavga

Ereğli Kumyalı Plajı'nda Büyük Kavga: Vatandaşlar İsyanda

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Ereğli Kumyalı Plajı'nda Büyük Kavga: Vatandaşlar İsyanda

Karamürsel Ereğli Kumyalı Plajı'nda meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan kavga dakikalarca sürdü ve plajda bulunan vatandaşlar büyük bir korku yaşadı. Olay, plajda ailesiyle birlikte denize giren ve güneşlenen kişilerin huzurunu kaçırdı. Vatandaşlar, sürekli bu tür olaylarla karşılaşmaktan dolayı isyan etti.

Olayın görgü tanıkları, "Sürekli burada kavga oluyor. Daha geçtiğimiz günlerde yine genç bir çocuğun kafasını demir sopalarla dağıttılar. Her taraf kan revan oldu. Artık çocuklarımızla bırakın plaja inmeyi, Kumyalı Plajı'na gitmeye korkar olduk. Çocuklarımız ve bizler kavga edenlerin arasında az daha eziliyorduk," diyerek yaşadıkları dehşeti dile getirdiler.

Plajda bulunan diğer vatandaşlar da benzer şekilde endişelerini ifade ederek, "Biz buraya ailemizle birlikte huzurlu bir gün geçirmek için geliyoruz. Ancak sürekli bu tür olaylarla karşılaşmak, güvenliğimizi tehdit ediyor. Yetkililer bu duruma bir an önce müdahale etmeli," dediler.

Vatandaşlar, yetkililere seslenerek, "Biri öldükten sonra mı olaylara el atacaklar? Artık bu tür olayların önüne geçilmeli. Plajda huzur içinde vakit geçirmek istiyoruz," diyerek sitem ettiler.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, plajda güvenlik önlemlerinin artırılması talep ediliyor. Kumyalı Plajı'nda yaşanan bu olay, bölgede güvenlik ve asayiş konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • erdem | 08 Temmuz 2024 12:02

    bu kavgalar kasıtlı çakıarılıyor.ereglinin yerlileri kaçsın diye.

  • Engin | 08 Temmuz 2024 00:01

    Adamlar 10 lu gruplar halinde geziyorlar Öküz gibi bakıyorlar bir şey desen hangisiyle baş edicen

  • Yelda | 07 Temmuz 2024 18:58

    Bıktık artık bıktıkkkkkkkkkk

BUNLARA DA BAKIN