Yine Motosiklet kazası 1 ağır 2 yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi, İznik Yolu Caddesi, Halil Bağdat Sokak üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında, plakası alınamayan bir motosiklet sürücüsü Alperen O. ve arkasında bulunan arkadaşı Alperen S., henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yere düştüler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel'de Motosiklet Kazası: İki Yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi, İznik Yolu Caddesi, Halil Bağdat Sokak üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında, plakası alınamayan bir motosiklet sürücüsü Alperen Oğuş. ve arkasında bulunan arkadaşı Alper Hüseyin Vatansever, henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yere düştüler.

Çevredeki Vatandaşlar Yardımcı Oldu

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, Alperen Oğuş. ve arkasında bulunan arkadaşı Alper Hüseyin Vatansever Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan da Kocaeli Umuttepe Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların ameliyata alındığı bildirildi. Alperen Oğuş'un başarılı bir ameliyat sonrası yoğun bakıma alındığı ve Alper Hüseyin Vatansever'in ortapedi servisinde yatmakta olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay sonrası polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedenine dair detaylı inceleme yapılacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Mehmet | 13 Temmuz 2024 10:52

    Kamera sistemleri sadece Radar da ceza kesmek için değilde, caddeler ve Sokaklarda fazla değil ,biraz çoğaltılması Herkesin işi kolaylaşır gibi...kly glsn.

  • Ibocan | 13 Temmuz 2024 04:05

    Öncelik ile kardeşimize geçmiş olsun Allah şifa versin biz küçükken sahilde bisiklet ile gelemiyoduk zabıtalar lastiklerimizi indirmeye kalkiyodu fırsat vermiyodukta verenlerin indiriliyodu motorlar çok gürültü yalanlarından hız kurallarına kadar çok çirkin bir hal almaya başladı arabalar müzik sesini çok fazla aciyolae kendi dinlicekleri kadar açmış olsalar dug7n yapan konvoylar korna calip gitmeseler ne kadar huzurlu olucaz

  • Emir | 11 Temmuz 2024 17:28

    Habere tıklamadan önce kesin motosiklet kazasıdır dedim haklı çıktım. Bu konuya nasıl önlem alınacak? Sahil boyunca da aynı sıkıntı var. Özellikle ibriç halısahayı geçince başlayan bisiklet yolundan yalova sınırına kadar terör estiriyor motosikletliler. İnsan rahat rahat yürüyemiyor. Bir de insanlara çekilin diye korna basıyorlar utanmadan son sürat gelirken. Onlara da yazık günah, bize de; hiçbir şekilde polis yok bu bahsettiğim sahil güzergahında. eskiden motorla gezerlerdi. Her yer içki şişesi, cam kırıkları, içki içenler doluç

BUNLARA DA BAKIN